Oloa vevela Hebei Jibao e le susu ma le manava

I le vaitau o le 1940, na iloa ai e le au tusiata Siamani o uiga pipii ma le ea o paʻu e le susu ma faʻapipiʻiina mea e le susu na mafua ai ona faʻapipiʻiina le susu o totoe i totonu o le sima i totonu o le fausaga, ma le ausa vai i totonu o le sima e le mafai ona faʻafefe. . O le i'uga, e tupu a'e limu i luga o taualuga ma puipui, ma e matua lamatia lava le lelei o le ea i totonu ma le soifua maloloina o tagata. O le mea lea, na amata ai ona faʻaogaina e le au faufale Siamani ia faʻamaualuga o le taualuga o le ea e sui ai paʻu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi mo le susu. O lo'o fa'ata'atia le aluga lea e mafai ona fa'aogaina i le ea i luga o le fa'avae o le taualuga e fa'ataga ai le fa'asao vave o le ausa vai o le sima fa'apipi'i. Alu i fafo, ma aloese ai mai le tupu a'e o le limu.

I lalo o le tala faasolopito i lena taimi, o le malamalama o tagata i le fausiaina o le malosi e le lava. Faatasi ai ma le afaina o le malosi o le lalolagi i le 1970s, o atunuu Europa ma Amerika na sili atu ona gauai atu i le mataupu o le fausiaina o le malosi. Ua iloa e le au atamamai o le malosi e ui lava o lenei ituaiga o aluga manava e mafai ai ona lafoai le ausa vai o le taualuga sima ma foia lelei faafitauli o le susu ma le limu, ae o le tele o le vai e tafe atu i luga o le faʻamalama. ma o le faatinoga vevela o mea insulation ua matua faaleagaina.

news-1-2

I le ogatotonu o le 20th seneturi, na iloa ai e le au atamamai mai le American and Canadian Building Standards Association o le faʻafefe o le vai i totonu o puipui i fafo ma taualuga o fale o le a matua aʻafia ai le faʻatinoina o mea faʻapipiʻi fale ma le umi o le fausaga o le pa, e taʻitaʻia ai. le tuputupu ae o le limu. O le mafuaʻaga autu o le susu o le vai faʻafefe vai ma vai vaʻa vaʻa e ulu i totonu o le fausaga teutusi ma le fesoasoani a le ea i fafo o le fale. Talu mai lena taimi, o nisi o fale i totonu o le Iunaite Setete ua amata ona faʻaaogaina paʻu e le susu, faʻapipiʻi i fafo atu o le faʻamalama faʻapipiʻi e avea o se faiga faʻapipiʻi fale e faʻaleleia ai le ea ma le vai o le fale, ae o lenei paʻu susu e le manava, ma le susu susu. o le fausaga o teutusi e le o mafai lava ona mou atu. E le mafai ona foia atoatoa le faafitauli o le susu.

Ina ua maeʻa suʻesuʻega faʻasaienisi faʻaauau ma faʻataʻitaʻiga, na iloa mulimuli ane e le au atamamai i le fale faufale i Siamani ma le Iunaite Setete o le ea-permeable taualuga aluga na suia i se mea e le mafai ona faʻaaogaina e avea o se pa puipui ausa i luga o le faʻavae o le taualuga. sa tumau pea le ausa vai o le taualuga sima. E mafai ona tuʻuina atu i se tulaga faʻapitoa, faʻagesegese le faʻafefeina o le ausa vai mai le taualuga sima i le faʻamaufaʻailoga; fa'aaogaina o se pa'u e le susu e le manava e pei o se faiga fa'apipi'i fale (o lo'o ta'ua mulimuli ane o se pa'u manava e le susu) e taofia ai le ulufale atu o le vai ma le va'a vai mai fafo o le fale I le taimi lava e tasi, o le susu i totonu o le insulation layer e vave fa'amalo. . O le tuʻufaʻatasia o le faʻaogaina o le vaʻa vaʻa ma le paʻu e le susu ma le manava e faʻamalosia ai le ea ma le vai-tightness o le fale, foia le faʻafitauli o le susu ma le puipuiga, ma puipuia lelei le faʻaogaina o le vevela o le fausaga o le pa, ma ausia ai le sini. o le fa'asaoina o le malosi.

news-1-3

I le taufaaiuiuga o le 1980s, o le vai ma le manava manava na faʻalauiloaina ma le malosi i atunuʻu atinaʻe i Europa ma le Iunaite Setete, ma sa faʻaaogaina lautele i fale nofoia ma fale faitele. O le fausiaina o le membrane e le susu ma manava sa lauiloa o le "fale manava". O lo'o fa'ata'atia le pa'u e le susu ma le manava i luga o le fa'alumaina e puipuia lelei ai le fa'amama. E leai se mea e manaʻomia e sasaa ai le sima maʻa lelei i luga o le faʻamalama. O le fa'atumauina o le polokalame e fa'aitiitia ai le tau faufale. O Iapani, Meleisia ma isi atunu'u ua fa'afeiloa'i fa'asolosolo mai tekonolosi mai Siamani ma le Iunaite Setete, ma amata ai le tele o le gaosiga ma le fa'aogaina o pa'u e le susu ma manava.

I tausaga talu ai nei, ua sili atu le gauai atu o le malo o Saina i le faʻasaoina o le malosi, lea na taʻitaʻia ai le faʻalauiloaina o vaifofo e le susu ma le manava i totonu o loʻu atunuu, ma faʻavaeina le "Waterproof and Breathable Membrane Building Structure", "Profiled Steel Plate. , Sandwich Panel Roofing and Exterior Wall Building Structure" Ma isi fa'apitoa


Taimi meli: 15-09-21